Mijn Keurmerk

Wachtwoord vergeten

24 maart 2020 - Nieuws

Mocht u onverhoopt uw wachtwoord niet meer weten voor het Mijn Keurmerk Portaal, kunt u altijd een nieuw wachtwoord instellen voor uw account. Via de link ‘wachtwoord vergeten’ op de inlog pagina, wordt u doorgeleid naar de instructies voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Voor het opnieuw instellen van een wachtwoord zijn twee mogelijkheden aanwezig:

▪ Via e-mail; Hierbij ontvangt u op uw e-mailadres een e-mail met verder instructies, voor het opnieuw instellen van een wachtwoord. LET OP: Het is hierbij belangrijk dat u de instructies in de e-mail goed volgt, waarbij het wordt aangeraden de internetbrowser volledig te sluiten, voor het openen van de link in de e-mail.

▪ Via geheime vragen; Indien uw de (geheime) wachtwoord vergeten vragen heeft ingesteld in uw dossier, is het ook mogelijk om op basis van deze vragen het wachtwoord opnieuw in te stellen. Voor het opnieuw instellen van een wachtwoord dient u uw gebruikersnaam op te geven, welke gelijk is aan uw registratienummer bij Mijn Keurmerk. Daarna klikt u op de knop voor de gewenste optie.

 

LET OP! De geheime vragen dient u zelf in te stellen in uw dossier. U gaat naar het tabblad beheer, hier klikt u op de rode knop vraag toevoegen, hier vult u de vraag en het antwoord in. Dit wordt actief vanaf het moment dat u 2 geheime vragen heeft ingevuld. 

Terug naar het overzicht