Mijn Keurmerk

Over ons

Mijn Keurmerk is onderdeel van Kiwa en is een kwaliteitsregistratie bestemd voor Zelfstandig Ondernemers in de Zorg. Oorspronkelijk is het keurmerk in 2009 ontwikkeld om zelfstandig ondernemers in de zorg via deze weg, op basis van bewijzen, een keurmerk te verschaffen dat zij vervolgens konden gebruiken om aan derden aan te tonen dat zij getoetst waren op aspecten met betrekking tot het ondernemerschap.

Op het gebied van ondernemerschap houdt Mijn Keurmerk ook rekening met het ondernemerschap zelf. Het is uiteindelijk aan de zzp’er om rekening te houden met belastingtechnische regels om zodoende ook te kunnen profiteren van financiële voordelen voor zzp’ers. Voldoet men niet aan deze regels, dan blijft men een zzp’er. In mijn Keurmerk staan er zeker ook eisen vermeld die met ondernemerschap te maken hebben. Een uitgebreid contract met de cliënt is daar een mooi voorbeeld van. Maar ook is al jaren een geldende aansprakelijkheidsverzekering verplicht en geldt net als voor veel bedrijven dat men jaarlijks de tevredenheid van de cliënten dient te toetsen.

De toetsing van de zzp’ers is bij Mijn Keurmerk een continue proces. Minimaal één keer per jaar wordt het complete dossier van de zzp’er getoetst en worden er, met betrekking tot bewijslast waarvan de datum einde geldigheid verschilt per zzp’er, maandelijks controles gehouden om er voor te zorgen dat de zzp’er enkel documenten in het dossier heeft die geldig zijn.

Wij hechten veel waarde aan de mensen met wie en voor wie wij werken. Daarom hebben wij een college van deskundigen en een panel met deelnemers om zo de ervaring en mening van de belanghebbende van Mijn Keurmerk onderdeel te laten zijn van onze verdere professionalisering van het keurmerk.

Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden van Mijn Keurmerk kunt u hier lezen: Algemene voorwaarden

Privacy Statement
Het privacy beleid van Mijn Keurmerk kunt u hier lezen: Privacy Statement

Contact

info@mijnkeurmerk.nl
088 998 4901
ma:10.00-12.00
di:10.00-12.00 en 13.00-15.00
wo:gesloten
do:10.00-12.00
vr:10.00-12.00 en 13.00-15.00

Ga direct naar contact