Mijn keurmerk

Documenten

Algemeen

Document informatie
Document informatie
Document informatie
Document informatie
Document informatie
Document informatie
Document informatie

Handleiding & Instructie

Document informatie

B6 Klachtenfunctionaris en Geschillencommisie WKKGZ

In het kader van de WKKGZ dient u een samenwerking te hebben met een klachtenfunctionaris en aangesloten te zijn bij een geschillencommissie. In het kader van Mijn Keurmerk dient u dan ook jaarlijks het bewijs aan uw dossier toe te voegen dat u aangesloten bent bij een klachtenfuntionaris en geschillencommissie. Wij werken uitsluitend met erkende instanties. Dit zijn:

 

Erkende klachtenfunctionarissen die voldoen aan de wet WKKGZ (bewijsstuk erkende Klachtenfunctionaris):

 

Erkende Geschilleninstanties; Op onderstaande link vindt u alle Erkende Geschilleninstanties die erkend zijn door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (bewijsstuk erkende Geschilleninstantie):

https://www.geschilleninstantieszorg.nl/erkende-instanties

 

Let op dat er naast prijsverschil ook een verschillend eigen risico is. Vergelijk dus alle bedragen goed om uit te zoeken welke voor u het beste uit de bus komt.

 

 

B40 Cliëntdossier - Elektronisch Cliënten Dossier

Onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) bent u verplicht cliëntendossiers bij te houden en de resultaten van uw behandelingen/zorgverlening te registreren. Onderstaande Elektronisch Cliënten Dossiers zijn getoetst en goedgekeurd:

Wij zullen wanneer er meer toetsingen hebben plaats gevonden de lijst uitbreiden. U kunt bij ons een toetsing van het ECD aanvragen via de email: info@mijnkeurmerk.nl of het telefoonnummer: 088 998 4901.