Mijn Keurmerk

Uitstel voor startende ondernemers

16 maart 2021 - Nieuws

Indien u net gestart bent binnen de zorg begrijpen wij als geen ander dat bepaalde bewijsstukken nog niet aangeleverd kunnen worden en dit meer tijd vraagt.

 

Indien u de status “aangemeld” heeft kunt u tijdelijk vrijstelling aanvragen voor bewijsstukken B35, B38, B39 en B40. Dit betekent niet dat u deze niet hoeft te uploaden. In plaats van het gevraagde bewijsstuk uploadt u een verklaring dat u het bewijs binnen 3 maanden aanlevert.

 

De vrijstelling wordt afgegeven voor 3 maanden en binnen deze termijn moet u alsnog de bewijsstukken completeren. U krijgt hier een herinnering van per e-mail. Dit zullen wij dan ook nogmaals beoordelen vanuit uw dossier.

 

Wilt u gebruik maken van de vrijstelling download dan hier bij Templates de Verklaring Startende ZZP’er. U vindt deze ook in uw dossier bij Templates.

 

Heeft u na 3 maanden de bewijsstukken nog niet compleet, dan krijgt u een herkansing en wordt uw certificaat voorlopig op “geschorst” gezet. Na het compleet maken van het dossier en een positieve beoordeling vanuit MijnKeurmerk zal deze status weer worden omgezet naar “geregistreerd”. Voldoet u niet aan de eisen, dan wordt u uitgeschreven.

 

 

Terug naar het overzicht