Mijn Keurmerk

Bewijsstuk B37 Zelfverklaring Professioneel werken nu in te vullen op het tabblad Handelingen

20 januari 2023 - Nieuws

Een van de verplichte onderdelen voor Mijn Keurmerk is bewijsstuk B37 Zelfverklaring Professioneel werken. Voorheen vulde u template B37 hiervoor in.

Vanaf heden is het template komen te vervallen. U kunt voortaan op tabblad Handelingen in uw digitale dossier invullen in welke handelingen u bekwaam bent.

Per handeling dient u aan te geven of u bekwaam bent. Indien u hier ja aanvinkt, dan dient u ook de datum van uw laatste werkervaring in te vullen. De velden intercollegiale toetsing / datum laatste scholing / datum geplande scholing zijn optioneel.

Indien u niet BIG geregistreerd bent en helemaal geen handelingen uitvoert, dan kunt u boven de tabel het hokje aanvinken na de volgende tekst: “Onderstaande handelingen zijn voor mij niet van toepassing:”

Om het formulier op te slaan dient u akkoord te gaan met de verklaring onderaan het tabblad. Vergeet ook niet om op opslaan te klikken.

De verklaring dient jaarlijks opnieuw te worden ingevuld. Tussentijds kunt u de verklaring altijd aanpassen. De geldigheid wordt dan weer verlengd met een jaar.

Terug naar het overzicht