Mijn Keurmerk

Aanpassingen in het dossier

16 januari 2020 - Nieuws

Een aantal zaken kunt u nu zelf regelen in uw dossier:

  • het servicepakket zelf aanzetten
  • het servicepakket zelf opzeggen
  • het deelnemerschap opzeggen
  • Opzegging per einde lidmaatschap annuleren

 

Hieronder treft u uitleg over bovenstaande punten.

Het servicepakket zelf aanzetten

Wanneer u in uw dossier bent ingelogd gaat u naar het tabblad personalia. Hier dient u aan te geven of u gebruik wilt maken van het servicepakket per e-mail of per post. Wanneer u eenmaal voor een servicepakket heeft gekozen geldt dit voor het gehele kalenderjaar.

Het servicepakket opzeggen

Het servicepakket schaft u aan voor het gehele kalenderjaar. Kiwa hanteert een opzegtermijn van tenminste één maand voor het einde van het kalenderjaar.

Opzeggen kunt u doen door naar het tabblad deelnemerschap te gaan. Door op de rode knop opzeggen servicepakket te klikken stopt het servicepakket per het einde van het kalenderjaar.

deelnemerschap opzeggen

Als u het Kiwa Keurmerk stop wilt zetten dient u dit zelf te doen in uw dossier. U gaat naar het tabblad deelnemerschap. Als u klikt op de rode knop opzegging deelnemerschap krijgt u een aantal opties waaruit u kunt kiezen. U dient de reden van opzegging in te vullen en afmelding per. Bij afmelding per kunt u kiezen voor per direct of per einde lidmaatschap. Bij afmelding per direct kunt u niet meer inloggen in het dossier.

Opzegging deelnemerschap annuleren

Wanneer u het Kiwa Keurmerk heeft opgezegd per einde deelnemerschap en u het Kiwa Keurmerk toch wilt behouden kunt u dit annuleren. U gaat naar het tabblad personalia. Door op de rode knop opzegging deelnemerschap annuleren te klikken loopt het deelnemerschap automatisch door.  

Terug naar het overzicht