Mijn Keurmerk

SoloPartners is dé branche- en serviceorganisatie voor zzp’ers in de zorg

Als brancheorganisatie zetten wij ons dagelijks in om onze doelgroep te vertegenwoordigen bij externe partijen. 
Het ministerie van VWS nodigt ons met regelmaat uit om het gesprek aan te gaan over actuele zaken. Met een achterban van ruim 16.000 leden hebben we inmiddels ook echt een stem.

Als solistische zorgaanbieder heb je te maken met wet- en regelgeving zoals o.a. de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). 

Eén van de eisen van de Wkkgz is dat je aangesloten moet zijn bij een klachtenregeling. Wij verzorgen deze klachtenregeling geheel volgens de eisen van de Wkkgz, maar ook volgens de Wzd, WMO en de jeugdwet. SoloPartners brengt geen verborgen kosten in rekening en klachten met betrekking tot geleverde zorg worden altijd gratis afgehandeld.

Wij vinden het belangrijk dat onze leden op de hoogte zijn van wet- en regelgeving, en dat ze hier ook aan voldoen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van zorg verlenen en ondernemen verbeteren.
Om dit te bereiken hebben wij ook een kwaliteitspakket ingericht. Met het kwaliteitspakket kun je aan meer eisen van de Wkkgz en de belastingdienst voldoen. 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van zorg verbetert en dat de zzp’ers in de zorg de positie krijgen die ze verdienen.
Wij delen onze kennis graag met Mijn Keurmerk, zo hebben we een nóg groter bereik. 

Solopartners