Webportal Mijn Keurmerk

Deze website is bedoeld voor zzp'ers in de zorg. De site bevat alle informatie die nodig is voor het aanvragen en onderhouden van een erkend kwaliteitskeurmerk voor zelfstandige ondernemers in de zorg.

U kunt kiezen uit twee keurmerken: het Keurmerk Zelfstandige Ondernemers in de Zorg (ZOZ) en het Keurmerk zzp'ers Thuiszorg (KZT). Klik op de onderstaande grijze buttons voor uitleg over het betreffende keurmerk, een overzicht van de keurmerknormen en de procedure van aanmelden.

LET OP! Voordat u zich aanmeldt is het verstandig de korte handleiding door te nemen. Deze is te vinden onder de bovenstaande kop 'Vragen en contact', of klik hier.

Keurmerk ZOZ
(vrijwillig keurmerk voor zzp'ers in de Verpleging, Verzorging & Thuiszorg)Keurmerk zzp'ers Thuiszorg (individuele contractering)
(verplicht keurmerk voor individuele contractering AWBZ Thuiszorg)


Overstappen van ZOZ naar Keurmerk zzp'ers Thuiszorg

Houders van het Keurmerk ZOZ die het Keurmerk zzp'ers Thuiszorg willen behalen kunnen zich
hier aanmelden. Indien u wilt deelnemen aan de volgende contracteerronde van de zorgkantoren is het verstanidg eerst contact op te nemen met het zorgkantoor in uw regio.

Ter informatie:
De cliëntenvragenlijsten/cliëntenenquêtes kunt u ook naar ons toesturen per e-mail. U kunt de enquêtes mailen naar ons e-mailadres: info@mijnkeurmerk.nl

De post is niet altijd even betrouwbaar, wij willen u vragen wanneer u de enquêtes per post toestuurt om een kopie van de enquêtes te maken en te bewaren.
Ons postadres is:
Stationspark 45
4462 DZ  Goes


 

  ©Kiwa Technische realisatie: TRIQS software