Webportal Mijn Keurmerk

Deze website is bedoeld voor zzp'ers in de zorg. De site bevat alle informatie die nodig is voor het aanvragen en onderhouden van een kwaliteitskeurmerk voor zelfstandige ondernemers in de zorg.

U kunt kiezen uit twee keurmerken: het Keurmerk Zelfstandige Ondernemers in de Zorg (ZOZ) en het Keurmerk ZZP'er Zorg. Klik op de onderstaande grijze buttons voor uitleg over het betreffende keurmerk, een overzicht van de keurmerknormen en de procedure van aanmelden.

LET OP! Voordat u zich aanmeldt is het verstandig de korte handleiding door te nemen. Deze is te vinden onder de bovenstaande kop 'Vragen en contact', of klik hier.

Keurmerk ZOZ
(vrijwillig keurmerk voor ZZP'ers in de Zorg)Keurmerk ZZP'er Zorg (individuele contractering)
(verplicht keurmerk voor individuele contractering via Gemeentes en Zorgverzekeraars. Verplicht voor de AGB-code)

Snel overstappen van ZOZ naar Keurmerk zzp'ers Zorg?
Bel: 088 998 4901 of Mail: info@mijnkeurmerk.nl
Let er op dat u bij de omzetting altijd vermeld wat uw registratienummer is en naar welk keurmerk u wilt overstappen!

Ter informatie:
De cliëntenvragenlijsten/cliëntenenquêtes kunt u ook naar ons toesturen per e-mail. U kunt de enquêtes mailen naar ons e-mailadres: info@mijnkeurmerk.nl
De post is niet altijd even betrouwbaar, als u de enquêtes per post opstuurt s.v.p. een kopie van de enquêtes maken en bewaren.

Wilt u digitaal een VOG aanvragen dan kan dit naar het volgende e-mailadres: VOGaanvraag@kiwa.nl
U moet hierin de volgende zaken vermelden: Keurmerk registratienummer, Voorletters, Achternaam, Geboortedatum en uw e-mailadres.

Meest gestelde vragen.

Uitgebreide Handleiding. 

  ©Kiwa Technische realisatie: TRIQS software