Webportal Mijn Keurmerk

Deze website is bedoeld voor zzp'ers in de zorg. De site bevat alle informatie die nodig is voor het aanvragen en onderhouden van een erkend kwaliteitskeurmerk voor zelfstandige ondernemers in de zorg.

U kunt kiezen uit twee keurmerken: het Keurmerk Zelfstandige Ondernemers in de Zorg (ZOZ) en het Keurmerk zzp'ers Thuiszorg (KZT). Klik op de onderstaande grijze buttons voor uitleg over het betreffende keurmerk, een overzicht van de keurmerknormen en de procedure van aanmelden.

LET OP! Voordat u zich aanmeldt is het verstandig de korte handleiding door te nemen. Deze is te vinden onder de bovenstaande kop 'Vragen en contact', of klik hier.

Keurmerk ZOZ
(vrijwillig keurmerk voor zzp'ers in de Verpleging, Verzorging & Thuiszorg)Keurmerk zzp'ers Thuiszorg (individuele contractering)
(verplicht keurmerk voor individuele contractering AWBZ Thuiszorg)

Overstappen van ZOZ naar Keurmerk zzp'ers Thuiszorg
Wilt u snel overstappen kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 0113 - 715 413 of u kunt ons een e-mail toesturen naar: info@mijnkeurmerk.nl
Let er op dat u bij de omzetting altijd vermeld wat u registratienummer is en naar welk keurmerk u wilt overstappen!

Ter informatie:
De cliëntenvragenlijsten/cliëntenenquêtes kunt u ook naar ons toesturen per e-mail. U kunt de enquêtes mailen naar ons e-mailadres: info@mijnkeurmerk.nl

De post is niet altijd even betrouwbaar, wij willen u vragen wanneer u de enquêtes per post toestuurt om een kopie van de enquêtes te maken en te bewaren.
Ons postadres is:
Stationspark 45
4462 DZ  Goes


 

  ©Kiwa Technische realisatie: TRIQS software